lauantai 21. syyskuuta 2013

Kiireinen viikko vie voimat.

Heippa kaikille!

Nyt ei ole vähään aikaan tullut postausta, sillä olen lukenut lähes koko ajan kokeisiin ja käynyt treeneissä. Vapaa-aikaa ei ole juurikaan ollut, ja sekin on mennyt lepäilyyn ja venyttelemiseen. Eilen olin yhden kaverini syntymäpäivillä, ja voi helevetti sitä ruuan määrää jonka mä söin. :D Sieltä piti vielä mennä suoraan harkkoihin; vatsalihaksia, juoksemista, reisiä... Hyvä ettei tullut kaikki ruuat ulos. 


Mutta nyt lauantaina on taas hetki aikaa kirjoitella tänne blogin puolelle, ennen kuin käyn äidinkielen projektin kimppuun. Kuvasin aamupäivällä yhden videon, jonka varmaankin laitan pian YouTuben puolelle, sekä tänne blogiin. 

Torstaina kävin myöskin Gina Tricossa katselemassa vaatteita ennen harkkoja, ja ostin yhden paidan. Siellä on nyt menossa kaikki tuotteet -20%, enkä voinut jättää tätä ihanuutta ostamatta. 


TEAM
MON DIEU (= hyvä Jumala) 
O.M.G



Gina Tricotin pukkarissa! Toisella kädellä täytyi pitää verhoa kiinni, ettei kukaan varmasti näkisi kun otan kuvia. Vasta jälkikäteen huomasin kuinka huonosti paidan helma on, mutta mennyt on mennyttä. 

En ole muistanutkaan kertoa täällä blogin puolella TET -paikastani. Menen siis kaverini kanssa (saman jonka synttäreillä olin) Hesurgeriin viikoksi. Saas nähdä mitä siitä tulee, vähän jännittää. Paikka on nimittäin jakanut hiukan ristiriitaisia mielipiteitä tuttujeni välillä, jotkut kehuvat paikkaa kivaksi, ja toiset kertovat että eivät enään ikinä mene sinne syömään.

Tämä tyttö lähteekin käyttämään nyt koiran lenkillä.
Postailen taas mahdollisimman pian!









2 kommenttia: