perjantai 13. syyskuuta 2013

Idea toisesta ulottuvuudesta

Heipsuti Hei kaikille ;3

Olin luokkakavereiden kanssa muutama päivä sitten kaupungilla, ja oli ihan huippukivaa! Käytiin kahvilla Bisketissä, sekä shoppailtiin vaatekauppoja läpi. Minun oli tarkoitus ostaa Lindexilta yksi ihana paita, mutta ei ollut kokoja. Käyn joku päivä varmaan katsomassa Zeppeliinistä, olisiko siellä.

Ilta ei kuitenkaan sujunut ihan niin kuin piti. Olimme nimittäin lähdössä kaverini (ja kuvaajan) kanssa bussilla kotiin, mutta bussia ei näkynyt eikä kuulunut missään. Siinä odoteltiin sitten sellainen 20 minuuttia, kunnes tajusimme katsoa netistä että tuleehan se bussi VARMASTI 5 yli tasan... Voi sitä ketutuksen määrää, kun huomattiin että bussiaikataulu oli vaihtunut, ja bussi tuleekin vain kahdeksan yli puoli. :D
Mitäs muutakaan kun odoteltiin siinä sitten bussia. Jossain veiheessa alettiin ottamaan muutamia asukuvia, idea tuli jostain toisesta ulottuvuudesta. Muutama ihan onnistunut löytyikin. 




Asu ei ole kovin erikoinen; Gina Tricon musta toppi, Micksistä mustat farkut sekä nahkatakki ♥ Alla oli myös sininen neule, mutta se ei näy missään kuvassa. Mihin se katosi? 




Eikä toki taaskaan kukaan tuijotellut, kun minä siinä bussipysäkillä poseerasin. Mutta kivaa oli. Huomenna menen treenikavereiden kanssa jälleen kaupungille, ja ehkä nuortentalolle jutteleen ja sekoilemaan. Ihan parasta porukkaa :3
Saatetaan myös kuvata videolle Brain Blasterz haaste, saas nähdä. Ja lähipäivinä on tulossa myös suosikki kosmetiikkani postaus. 



2 kommenttia:

  1. Oot niin söpö että voitko pistää mulle sähköpostia

    VastaaPoista
  2. Oot niin söpö että voitko pistää mulle sähköpostia

    VastaaPoista